| HLADNA JELA: | ||
| Pršut sa dinjom | ||
| Kulen sa Istarskom salatom (masline crne, zelene, lučice, mrkva) | ||
| Lepeza raznih sireva | ||
| Pečeni svinjski hladni kare sa pjenicom od šunke | ||
| Šparoge ala Belevue (u obliku pauna) | ||
| Riblja salata od hobotnice i dagnji | ||
| Zapečene školjke (jakovljeve kapice) | ||
| Salata od šampinjona sa francuskim dresingom | ||
| TOPLA JELA: | ||
| Zapečeni štrukli | ||
| Pisanica "Weligton" i miješano povrće | ||
| Pureće roladice sa rižom i šampinjonima | ||
| Miješana morska riba sa rižom | ||
| Zeleni rezanci sa lososom i kozicama | ||
| Dalmatinska pašticada sa njokima | ||
| Pileći odresci sa američkim prilogom (krumpir, špek, šampinjoni, lučice) | ||
| SALATE: | ||
| Krastavci u vrhnju | ||
| Rajčica | ||
| Zelena salata | ||
| Zelje | ||
| DESERT: | ||
| Voćna salata u košaricama od lubenica | ||
| Razni sitni kolači | ||
| *Ponude su informativnog karaktera |